Plaucētās mīklas pagatavošana nudien ir māksla, kuru ir vērts izkopt. Tam, protams, ir vajadzīgi treniņi virtuvē, kas, būsim atklāti, ir diezgan patīkams prieks, jo gatavošanas centieni vainagojas garšīgā rezultātā. Lai apgūtu plaucētās mīklas pagatavošanu, nav jāgaida ne mirkli – atliek vien ķerties klāt un uzmeistarot kaut ko no mūsu 12 atlasītajām receptēm jums!
Saldumu cienītāji un eklēru mīļotāji būs sajūsmā par šokolādes eklēriem, kas pildīti ar olu, biezpiena vai kādu citu krēmu. Bet jaunu garšu meklētāji var pamēģināt pagatavot eklērus, kas pildīti ar marcipānu. Un kur nu vēl bez vēja kūkām! Bet tiem, kuriem viss saldais nudien neiet pie sirds, iesakām pagatavot siera mīklas bumbiņas gužēr vai šarmanto plaucētās mīklas uzkodu, kurā paslēpies kūpināts lasis un dillītes. Lai garšīgi!
Plaucētā mīkla
Plaucētā mīkla gan saldajiem, gan sāļajiem izstrādājumiem.
Kārdinošie plaucētās mīklas gredzeni ar šokolādes krēmu un zemenēm
Kūpināta laša un diļļu plaucētās mīklas uzkoda
Franču virtuves klasika – Onorē kūka
Fotorecepte: Šokolādes eklēri
Spāņu čurros cepumiņi
Eklēri ar šokolādes - kafijas krēmu
Apsnigušās vēja kūkas ar banānu krēmu
Foto recepte: Eklēri ar biezpiena krēmu
Vējakūkas
Gaisīgās un gardās vējakūkas.