pupiņu zupa, pusdienas, vakariņas, sildoša maltīte, sātīga zupa
Foto: Shutterstock

Pupiņas ir viena no lieliskākajām sastāvdaļām sātīgai maltītei – tās varam pievienot salātiem, zupām, sautējumiem, sacepumiem un kam tik vēl ne. Reizēs, kad nav laika stundām mērcēt cietās baltās vai sarkanās pupiņas ūdenī, rezerves variants ātrākai pagatavošanai būs konservētas pupiņas, kuru iepakojumu atliek vien attaisīt, pievienot izredzētajai pusdienu vai vakariņu maltītei, un viss gatavs. Taču kā to izdarīt pēc iespējas garšīgāk?

Iedvesmu un gatavotāju ieteikumus smēlāmies ne vien no Tasty.lv recepšu krājumiem, bet arī no Cālis.lv foruma diskusijām.

"Savāra kartupeļus, burkānus, es pievienoju vēl ceptus sīpolus, tad bundža pupiņu ar visu šķidrumu, beigās pievieno tomātus (vai nu svaigus, vai konservētus). Pasniedz ar krējumu un svaigu baziliku."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!