Dzestrām oktobra svētdienām pavisam noteikti piestāv karstas un rudenīgas kūkas, mīkstas ogu plātsmaizes un pavisam samtaini kēksi, kas cepti ar mīlestību. Tāpēc esam izvēlējušies duci ļoti gardu recepšu ideju, lai pusdienu finālā arī jūs varētu iepriecināt savus mīļos!
Šoreiz gan iztiksim bez āboliem, jo par tiem esam rakstījuši un ēduši pietiekami. Kamēr ķirbju oranžums vēl vēderam rada prieku, ķirbja kēkss būs īstā izvēle desertam. Bet tie, kuri ir gatavi lēnām sākt notiesāt saldētās ogas, kas savu uznācienu gaida kopš augusta, noteikti garšos vienkāršās ogu kūkas, kuras iesakām pasniegt ar lielu karoti saldā un gaisīgā putukrējuma.
Rudens kūkām pavisam noteikti piestāv vēl divas lietas – burkāni un rieksti. Šīs divas sastāvdaļas droši var apvienot vienā šedevrā, pagatavojot kādu saldu burkānkūku. Taču riekstus nevajag vairīties pievienot arī plātsmaizēm, bumbierkūkām un biskvītkūkām. Lai garšīgi!