Dažādos veidos cepti un sutināti kāposti ir lieliski ar to, ka, jo biežāk tos sasilda, jo gardāki tie paliek. Kāpostus var satīt ne tikai tīteņos, tos var cept plācenīšos, pievienot dažādiem sacepumiem un izcept cepeškrāsnī.
Ja tev nav laika gatavot tīteņus, liec sacepuma traukā kārtām kāpostus un malto gaļu ar dažādām piedevām, pa virsu uzrīvē labi kūstošu sieru un liec vidēji karstā krāsnī. Iegūsi fantastiski gardu sacepumu.
Piedāvājam 14 gardas idejas ceptiem un sutinātiem kāpostiem visdažādākos veidos: plācenīši, tīteņi, sacepumi un vienkārši krāsnī štovēti kāposti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit