ķirbji kūka rudens  svētki dzimšanas diena
Foto: Shutterstock
Cik gan bieži nav nācies dzirdēt, ka "es ķirbjus neēdu", kā arī "es pagatavoju un mājās nevienam nesaku, ka ēdienam pievienots ķirbis, visi ēd laizīdamies un prasīdami papildporciju". Secinājums - ne visi zina, ka viņi ēd ķirbjus. Galvenais ir atrast katram viņa pareizo recepti un kombināciju.

Es ieteiktu, nebaidīties eksperimentēt ar ķirbi, nebaidīties pievienot visdažādākās garšvielas, nebaidīties pamēģināt kaut ko jaunu, jo tu taču nevari zināt, ka tieši šī jaunā kombinācija tev liks aizmirst to, ka tu ķirbi neēd, vai, ka ķirbis var garšot tik ļoti, ļoti labi.

Ķirbju sezona ir pilnā plaukumā, ķirbju galvu grebšanas svētki tuvojas un, iespējams, tieši tev būs nepieciešamas idejas, kā neaizlaist zūdībā tik ļoti vērtīgo dārzeni. Piedāvājam 21 recepti garšīgām ķibju maltītēm, izvēlies savu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!