Es ieteiktu, nebaidīties eksperimentēt ar ķirbi, nebaidīties pievienot visdažādākās garšvielas, nebaidīties pamēģināt kaut ko jaunu, jo tu taču nevari zināt, ka tieši šī jaunā kombinācija tev liks aizmirst to, ka tu ķirbi neēd, vai, ka ķirbis var garšot tik ļoti, ļoti labi.
Ķirbju sezona ir pilnā plaukumā, ķirbju galvu grebšanas svētki tuvojas un, iespējams, tieši tev būs nepieciešamas idejas, kā neaizlaist zūdībā tik ļoti vērtīgo dārzeni. Piedāvājam 21 recepti garšīgām ķibju maltītēm, izvēlies savu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit