Vispopulārākā ir maigā, sulīgā cūkgaļa, lai gan kotletēm mēs visbiežāk izmantojam jauktu gaļu. Arī maigi, bet diētiskāki gaļas ēdieni būs no putnu vai truša gaļas.
Toties tiem, kam garšo piesātinātas un bagātas garšas buķetes, noteikti novērtēs liellopa un jēra gaļu, kas arī ir diētiskāki gaļas veidi nekā cūkgaļa. Turklāt liellopa un jēra gaļas cepešus var izcept salīdzinoši īsā laikā, jo atšķirībā no cūkgaļas un putnu gaļas, kurām jābūt termiski izkarsušām viscauri, tās var pasniegt gan vidēji ceptas, gan viegli ceptas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit