Helovīns augļi banāni mandarīni
Foto: Shutterstock
Lai arī ne visi Latvijā svin Halovīnu, tomēr tas piesaista ar savām maskām, spoku stāstiem un, protams, ar spocīgajiem kārumiem. Halovīna galda centrā tradicionāli ir dažādi saldumi - konfektes, cepumi, kūkas, bet ne tikai - arī "kārtīgo" maltīšu noformējumā tiek izmantoti dažādi aizkapa valstības vizuālie tēli.

Lai arī Halovīns ir saldo kārumu svētki, tomēr atjautīgi vecāki, izmantojot bērniem tik kārdinošos spoku un miroņu tēlus, konfekšu vietā uz galda var likt veselīgākus cienastus - dažādus augļus, dārzeņus, salātus un citas izsalkumu remdējošas, sātīgas uzkodas.

Smelies iedvesmu no "Tasty" pavārgrāmatas Halovīna receptēm un pārsteidz ne tikai mazākos savā ģimenē!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!