Plāno pankūku sāļajam pildījumam var gatavot īpašu pildījumu, bet var izmantot arī jebkādus iepriekšējo maltīšu pārpalikumus. Tie var būt gan dārzeņi, gan gaļas stērbelītes, noderēs arī neapēstā maltās gaļas mērce vai rīvētu kāpostu un burkānu salāti.
Saldās piedevas klasiski ir kāds ievārījums, medus vai kļavu sīrups, bet tās var pasniegt arī ar svaigiem augļiem, ogām, jogurtu vai krēmsieru. Izmantojot svaigos augļus, sviestu un cukuru, var pagatavot ātru un gardu pildījumu. Sakarsē pannu ar sviestu, apcep augļu gabaliņus un pievieno cukuru, turpinot karsēt un ļaujot cukuram tos karamelizēt. Šādi var sagatavot ābolus, bumbierus, banānus. Arī no dzērvenēm, kamēr cepas pankūkas, var samērā ātri izvārīt gardu mērci, recepti lasi šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit