Tāpēc, lai apgūtu ko citādāku, ir vērts pamēģināt neierastākas receptes. Tiklīdz, kā plāno pankūku gatavošana izkopta līdz perfekcijai, tās var sākt papildināt ar dažādiem krēmiem, piemēram, marakujas. Kā arī sākt pildīt – ar bekonu, dārzeņiem, gaļu un ko tik vēl ne.
Bet izteiktāku garšu var panākt, gatavojot biezās dārzeņu pankūkas. Īpaši sātīgas būs pastinaku pankūkas, bet, balstoties uz vienu un to pašu recepti, pastinakus var aizvietot ar rāceņiem vai ķirbjiem. Tam visam klāt piestāvēs jogurta mērcīte, kuru papildināt ar izteiksmīgo piparmētru.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit