cepti dārzeņi
Foto: Shutterstock
Ikviena maltīte iegūst jaunu garšas buķeti, ja tai tikai nomaina piedevas, ar kurām ceptā gaļa vai zivs tiek pasniegta. Visierastākie ir vārīti kartupeļi, rīsi un makaroni. Tomēr piedevas var būt ļoti daudzveidīgas un to piedāvājums bezgalīgs.

Patiesībā gandrīz ikvienu veģetāro ēdienu var pārvērst par piedevu gaļas ēdienam. Ne vienmēr sacepums vai kārtojums nozīmē vairāk darba, tas ir tikai neierastāk, bet iznākums - bagātīgs, krāšņs un kārdinošs.

Piedāvājam maltītes dažādošanai dažādus kartupeļu un citu iecienītāko dārzeņu ēdienus, kas noderēs kā piedevas pie cepeša šķēles, krāsnī cepta laša vai pie kotletēm, pat gaļas mērci var pasniegt ar bagātīgiem dārzeņu sacepumiem. Smelies iedvesmu Tasty.lv pavārgrāmatas receptēs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!