Ko gardu baudīt svētkos? 20 receptes un šefpavāra ieteikumi
Foto: Shutterstock

Ja nu 18. novembra vakariņas vēl nav saplānotas, bet vēlme ir vakarā sēsties pie svinīgi saklāta galda ar garšīgiem ēdieniem, Tasty.lv ir recepšu idejas. Gatavojot maltīti svētku galdam, vajag ne tikai atcerēties iekļaut ēdienkartē latviskus produktus un ēdienus, bet papildināt tos ar svaigām garšām.

Ko svētku galdam iesaka šefpavārs?


Sazinoties ar kafijas grauzdētavas "Rocket Bean Roastery" kafejnīcas šefpavāru Artūru Taškānu, arī viņš sniedza nelielus padomus par to, ko tad īsti valsts svētkos likt galdā. Taškāns vispirms iesaka bietes, marinētas vai svaigas – nav nozīmes, bet tām noteikti jāpievieno garšvielas – melnie pipari, fenheļa sēklas, koriandrs un citas garšvielas. Klāt noteikti jāliek arī žāvēti vai svaigi āboli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!