Lai vēsajā laikā ēdiens sniegtu sātu, ļoti piemēroti ir dažādi makaronu salāti vai pupiņu un zirņu salāti, pilngraudu maizes sviestmaizes, kuras atsvaidzina dažādi marinēti sīkumiņi. Līdzņemšanai ļoti ērti ir vrapi, kas satur pildījumu un neļauj tam ēšanas brīdī slīdēt nekur projām.
Saliekot salātus līdzņemšanai burkā, jāievēro daži pamatprincipi, lai salāti saglabātu savu svaigumu un apetīlīgumu līdz darba dienas pārtraukumam. Vispirms trauka apakšā liec smagākās sastāvdaļas, piemēram pupas, zirņus, makaronus. Pēc tam liec gaļu, sieru un citas vidēji smagās sastāvdaļas. Tām pa virsu uzliec marinētās piedevas, lai to garšīgās suliņas sasūktos apakšējos slāņos.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit