Ruleti parasti pasniedz sagrieztu šķēlēs, dodot iespēju ēdājiem aplūkot krāšņo pildījumu un glītās tinuma spirāles. Tās ikvienam liks novērtēt saimnieces prasmi un pūles, lai gan arī cepetis bez pildījuma prasa meistarību pie plīts. Toties nelielu ruletīšu priekšrocība, piemēram, pildītas vistas filejas, ir tā, ka nav jāuztraucas par ruletes griešanu, tās izjukšanu vai neizjukšanu, katrā porcijā liekot vienu rullīti. Tad katrs ēdājs mazo noslēpumu var atklāt uz sava šķīvja.
Piedāvājam no Tasty pavārgrāmatas 16 atraktīvas un kārdinošas idejas ruletēm un tīstoklīšiem, kas derēs gan siltajām maltītēm, gan aukstajām uzkodām, svinot svētkus.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit