Brīnumveselīgo dzērveņu sezonas kulminācija neapšaubāmi ir Ziemassvētki, kad košās ogas kļūst par svētku galda galveno krāsu akcentu. Dzērvenes ir brīnišķīgas ar to, ka tās var izmantot, gan gatavojot gaļu, gan cepot kūkas, gan putojot desertu, gan arī sajaucot svētku kokteili.
Viss atkarīgs no izvēlētās receptes - dzērvenes izmanto vai nu svaigas, kas gan var būt arī saldētas, vai žāvētas. Vienu un to pašu dzērveņu mērci vari pasniegt gan ar kūciņu, gan iecept kādā deserta kārtojumā, gan arī izmantot kā atsvaidzinošu piedevu cepetim.
Piedāvājam 19 gardas idejas maltītēm un našķiem ar dzērvenēm. Lai krāšņi svētki!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit