Ja esi ierobežots laikā, ko vari veltīt maltītes gatavošanai, izvēlies pamatēdienam zivis, liellopa vai vistas fileju, pīles krūtiņu. Tos visus var pagatavot salīdzinoši īsā laika sprīdī. Cūkas cepeti, pirms likšanas cepeškrāsnī, kādu brīdi vāri katlā, tā tas būs daudz ātrāk gatavs, turklāt cepetis būs izteikti sulīgs un mīksts.
Tradicionālo salātu griešanā un jaukšanā būs nepieciesams ieguldīt nedaudz vairāk darba. Tomēr uz galda jau nav jāatrodas neskaitāmiem salātiem. Izvēlies pagatavot, piemēram, siļķi kažokā, jo šo salātu sastāvdaļas var arī negriezt gabaliņos, bet izmantot rupjo rīvi. Tādējādi, kad visi nepieciešamie dārzeņi novārīti, pašus salātus sajauksi samērā ātri.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit