cepta vistas apelsīni panna
Foto: Shutterstock

Reizēm viss garšīgais ir labi pazīstamais – tāpēc vakariņas būs izdevušās, ja pieturēsies pie pazīstamām sastāvdaļām, kas pasniegtas mazliet citādā un vēl gardākā formā, kā gaidīts. Kāpēc lai šovakar tā nebūtu vista?

Tik pazīstamo vistas fileju var pagatavot siera "mētelītī" vai pasniegt kopā ar kādu interesantāku piedevu, piemēram, lociņu pesto. Bet pēc garas pastaigas pa sniegotiem parkiem vai slēpošanas uz kalna, kad ziemas spelgonis izjusts līdz kaulam, nekas tā nesasildīs, kā karsta vistas zupa, sacepums vai sautējums.

Piedāvājam 14 idejas ar aromātiskām un sildošām vistas gaļas maltītēm. Izvēlies īsto un iepriecini savējos vakariņās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!