Skābēti kāposti, marinēti kāposti un ziema, tas ir tik tradicionāli. Kurā mājā gan tos ziemā neēd? No tiem var vārīt sātīgas zupas, tos var sutināt gan ar žāvētu gaļiņu, gan ar pīļu taukiem vai tikai ar apelsīniem un tos var sajaukt vienkārši ar eļļu vai skābu krējumu, pagatavojot atspirdzinošus salātus.
Fermentēti produkti ir ļoti veselīgi, jo satur tik vajadzīgās labvēlīgās baktērijas, kuras rūpējas par mūsu labsajūtu un imūnsistēmu. Izrādās, ka skābēti kāposti ir vieni no efektīvākajiem fermentētajiem produktiem, tie ārstē un attīra organismu, turklāt ziemas mēnešos mūs turklāt nodrošina ar tik nepieciešamajiem vitamīniem, minerālvielām, antibiotikām un šķiedrvielām, raksta portāla naturalnews.com autori.
No Tasty.lv pavārgrāmatas piedāvājam daudzveidīgu skābēto kāpostu kolekciju, kurā tu noteikti atradīsi recepti saviem visgaršīgākajiem kāpostiem.