Tas nozīmē, ka, ja nopērk lielāku maltās gaļas apjomu, samīcot to ar garšvielām, pēc tam var izcept gan kotletes, gan viltotos zaķus, gan var piepildīt lielos makaronus, gan dažādus dārzeņus. Kā sagatavot lielos makaronus pirms pildīšanas, vari izlasīt šajā receptē. Ja vēlas gatavot pildītus makaronus vai dārzeņus pēc vairākām dienām, tad ieteicams gatavot maltās gaļas mērci, to sasaldēt un pēc atkausēšanas izmantot pildījumam.
Jāņem vērā, ka veselībai drošāk ir saldēt termiski apstrādātu, nevis jēlu malto gaļu, jo, samaļot gaļu, palielinās jēlās gaļas virsma, uz kuras vairojas dažādas baktērijas.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit