pusdienas steiks galds
Foto: Shutterstock
Piektdienas pēcpusdienas un vakari ir vispiemērotākie kopīgai pasēdēšanai ar draugiem, jo ir tik jauki apzināties, ka nākamā diena ir brīvdiena, un neviens pārāk bieži neskatās pulkstenī.

Ja netiek svinēta kāda jubileja, maltīte, tiekoties ar draugiem, var būt ļoti vienkārša. Reizēm pietiek pat ar svaigi ceptas maizes kukulīti, kādu siera šķēli un glāzi vīna, lai vakars "aizskrietu" jautrās sarunās. Protams, šādā vakarā lieliski noder arī nelielas uzkodiņas.

Citreiz, zinot, ka draugi, tāpat kā mājinieki, pēc garās darba dienas nav neko ēduši, noderēs lielāks zupas katls. Šādās reizēs var pagatavot zupas, ko tik bieži nevāra, kur ir jāieliek nedaudz vairāk darba vai ir nedaudz jāpiepūlas, lai nopirktu kādas īpašākas sastāvdaļas, un arī pašiem būtu lepnums par paveikto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!