cepti dārzeņi augļi
Foto: Shutterstock
Ir pienācis laiks pārskatīt noglabāto ābolu kastes pagrabā vai vienkārši doties uz veikalu un iegādāties vietējos ābolus, lai pagatavotu īpašas, aromātiskas ziemas maltītes. Āboli ir lieliski gan dažādos desertos, gan kā piedeva pie ceptiem dārzeņiem un gaļas.

Ceptu ābolu maigā tekstūra un saldenskābā garša izcels gaļas pikantumu, papildinās krēmīgu dārzeņu biezeni un būs atsvaidzinošs akcents salātos.

Un neviens nespēs atteikties no gardām pankūkām ar āboliem vai sulīgas ābolmaizes ar karameļu mērci vai riekstiem. Baudi ziemu visā tās daudzveidībā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!