Viens no veidiem, kā taupīt savu laiku virtuvē, ir plānot maltītes pārdomāti. Ierasts laika ieguvums ir ēdiena pārpalikumu sasildīšana nākamajā dienā. Tomēr ne vienmēr ir vēlme ēst sildītu ēdienu. Tādēļ piedāvājam septiņas maltīšu idejas, kuras pagatavojot lielākā daudzumā, nekā nepieciešams vienām vakariņām, tu vari pārpalikumus nākamajā dienā izmantot jauna ēdiena - zupas pagatavošanai.
Tādējādi tu būsi jau izdarījis lielāko daļu darba nākamās dienas maltītei, tomēr ēdiens būs mainījies un nebūs sajūta, ka ēd vienu un to pašu jau otro dienu.
Šādai pārvērtībai vienmēr noder cepti dārzeņi. Pirmajā vakarā tos, cepeškrāsnī sacepot ar dažādām garšvielām, izmanto kā piedevu pie kādas gaļas, bet nākamajā dienā tos kopā ar buljonu sablenderē biezenī, pievieno krējumu un krēmzupa gatava. Zupai, protams, var pievienot vēl citus dārzeņus, atbilstoši izvēlētai receptei.