pudiņš, deserts, šokolādes krēms, banāni, saldais ēdiens
Foto: Shutterstock

Dzīve ir neparedzamu notikumu pilna – ēd desertu vispirms! Pavisam garšīgs moto, pēc kura vadīties, it īpaši dienās, kad mums ir vairāk laika, lai palutinātu sevi un ģimenes locekļus. Tāpēc iesakām ļautiess radošām saldo ēdienu gatavošanas izpausmēm un pagatavot kādu gardu krēmu.

Pēc garākām pastaigām vējainā brīvdienā spēkus palīdzēs atgūt kas vitamīniem bagāts, piemēram, kāds krēmīgs deserts ar dzērvenēm, citrusaugļiem un pat smiltsērkšķiem. Ja gribas ko eksotiskāku vai neparastāku, tad īstā izvēle būs olu krēms ar timiāna cepumiņiem vai kokosriekstu, mango un laima krēms. Bet, ja esi klasikas cienītājs, tad garšas kārpiņām pie sirds ies biezpiena krēms ar cukurotām auzu pārslām vai šokolādes krēms.

Gatavojot krēmu desertus, neaizmirsti par to, ka tas jāuzmana – putukrējumu centies nepārkult, bet siltos krēmus – nepārkarsēt vai nepārcept glāzītēs. Kas attiecas uz piedevām, ņem vērā, kādi augļi šobrīd ir sezonas produkts – krēmi lieliski garšos kopā ar granātābolu sēkliņām un apelsīniem vai greipfrūtiem. Lai garšīgi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!