salāti, veselīgs uzturs, sparģeļi, kvinoja, redīsi, pusdienas, viegla maltīte
Foto: Shutterstock

Vēlies sevi palutināt ar veselīgām, bet reizē arī dažādām garšām bagātām maltītēm? Tād vakariņām izvēlies vieglas maltītes, kas pagatavotas no augstvērtīgiem produktiem un pilnas ar labajiem taukiem, piemēram, riekstiem, avokado un citām sastāvdaļām.

Tāpēc ļaujies garšu vilinājumam un pamēģini picu, kuras pamatne veidota no sasmalcināta ziedkāposta. Pa virsu tai izkārto dārzeņus un liellopa filejas gabaliņus. Ja vēlies paēst kārtīgi, bet tajā pašā laikā neuztraukties par to, ka gurni pēc uzņemtajām kalorijām kļūs formīgāki, gatavo maltītes ar zivīm, tītara vai vistas gaļu. Mūsu favorīts – cukīni nūdeles ar tītara maltās gaļas bumbiņām.

Ēdot figūrai draudzīgi, nevajag aizmirst arī par desertiem. Šādās reizēs droša izvēle būs bezpiedevu jogurta krēmi ar ogām vai karstie ogu un augļu sacepumi, kam kraukšķīgu garoziņu piešķir ar mandeļu miltu un riekstu skaidiņu palīdzību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!