Brīvdienās atļautā našķēšanās ar karstmaizēm, sviestmaizēm un sendvičiem
Foto: Shutterstock
Nedēļas nogales brokastis noteikti ir tās ēdienreizes, kad atļaujamies veltīt to gatavošanai vairāk laika, ļaujam vaļu iztēlei un uzdrošināmies pagatavot kaut ko īpašu. Reizēm nav nemaz ilgi jāpavada laiks pie pannām un kastroļiem, sātīgas brokastis var pagatavot arī karstmaižu, sendviču un dažādu sviestmaižu veidā.

Par šādu dienas cēlienu, kur tiek pasniegtas dažādas maizītes, noteikti priecāsies bērni. Un arī skeptiķi, kas uzskata, ka ar maizītēm vien nepaēdīs, savas domas mainīs, ja galdā liks kādu kreptīgāk gatavotu maizi, piemēram, ar apceptu bekonu, bagātīgu siera kārtu, izceptu olu un citiem labumiem.

Ja plauktā kaut kur noputējis glabājas vecais, labais tosters, tad laiks to likt lietā! Sviestmaižu tostera izmantošana vēl jo vairāk atvieglos darbu – lai katrs izvēlas mīļākās sastāvdaļas, saliek maizītē un ļauj pannai to visu gardi sacept! Parastais tosters, kas tikai apgrauzdē maizītes, noderēs, lai sviesta vai šokolādes krēma smērēšana būtu atvieglota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!