Par šādu dienas cēlienu, kur tiek pasniegtas dažādas maizītes, noteikti priecāsies bērni. Un arī skeptiķi, kas uzskata, ka ar maizītēm vien nepaēdīs, savas domas mainīs, ja galdā liks kādu kreptīgāk gatavotu maizi, piemēram, ar apceptu bekonu, bagātīgu siera kārtu, izceptu olu un citiem labumiem.
Ja plauktā kaut kur noputējis glabājas vecais, labais tosters, tad laiks to likt lietā! Sviestmaižu tostera izmantošana vēl jo vairāk atvieglos darbu – lai katrs izvēlas mīļākās sastāvdaļas, saliek maizītē un ļauj pannai to visu gardi sacept! Parastais tosters, kas tikai apgrauzdē maizītes, noderēs, lai sviesta vai šokolādes krēma smērēšana būtu atvieglota.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit