Tie, kuri kaut reizi dzīvē nobaudījuši mājās gatavotus pelmeņus vai čeburekus, zinās – debešķīgāku maltīti grūti iedomāties. Tāpēc, tā vietā lai vakarā izvilktu no saldētavas pelmeņu paku ar nezināmas izcelsmes pildījumu, pagatavo mīklā sapildītās maltās gaļas gardumus pats!
Pelmeņu, čebureku un pat eksotisko empanjadu pagatavošana nav pārlieku sarežģīta. Viss, kas jāizdara – jāpagatavo elastīga mīkla un jāsagatavo pildījums. Tāpat kā jebkura cita ēdiena gatavošanā, arī tam, lai sanāktu izcili gardi pelmeņi un čebureki, ir daži pagatavošanas knifi, kas jāievēro.
Pelmeņi – ēdiens, kas jāgatavo visai ģimenei kopā
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit