Sacepumi noteikti ir viens no labākajiem kulinārajiem izgudrojumiem. To gatavošanā ir neizmērojami daudz iespēju un sastāvdaļas ir visdažādākās – sākot no pastas, rīsiem, sēnēm, beidzot ar kartupeļiem, desiņām un zivīm. Variācijas sacepumu gatavošanā ir ļoti daudz, un pie pozitīvajām ēdiena īpašībām var minēt arī to, ka receptēs var izmantot produktus, kas pāri palikuši no iepriekšējām ēdienreizēm, piemēram, vārītos kartupeļus, rīsus un pat makaronus.
Lai sacepums allaž izdotos gards, svarīgi zināt, ka bez pamatsastāvdaļām vajadzētu pievienot arī kādu saistvielu, piemēram, sakultu olu ar pienu vai saldo krējumu, lai viss gardi saceptos. Var izmantot arī Bešamela mērci, kuras pagatavošanu tuvāk var iepazīt šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit