steiks, jēra gaļa, pusdienas, vakariņas, cepti dārzeņi
Foto: Woman's Weekly/REX/Vida Press
Nereti ceļš līdz tam, kā mēs izlemjam par labu vienai vai otrai vakariņu maltītei, sākas ar vienu produktu. Piemēram, ja esam nopirkuši malto gaļu un izlēmuši cept kotletes, tās tad arī būs galvenā vakariņu sastāvdaļa. Bet, ko uz šķīvja likt blakus saceptajām kotletēm, karbonādēm, vistas filejai vai kādai citai gaļas maltītei?

Iespējas ir bezgalīgas, taču vienmēr palīdzēs receptes no Tasty.lv virtuālās krātuves. Bez piedevām, galvenā vakariņu sastāvdaļa nebūtu nekas. Tāpat kā salātiem ir mērce, vistas stilbiņam ir nepieciešami salāti vai kartupeļi. Tāpēc papildini savu maltīti gudri – ar kādu ļoti garšīgu, interesantu, bet tajā pašā laikā ne pārāk sātīgu piedevu.

Piemēram, laba izvēle būs nevis vārītu kartupeļu kaudzīte, bet gan viens vai divi kartupeļi, kas pagatavoti kā vēdeklīši. Tagad, kad atsācies siltais laiks un gribas ko veselīgāku, izvēlies maltītei pievienot lapu salātus, piemēram, ar riekstiem un sieru, kas īpaši labi garšos kopā ar karbonādi. Jāizmanto arī jaunā dārzeņu sezona – pamēģini redīsus ne tikai pievienot salātiem, bet apcept cepeškrāsnī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!