shutterstock_393895498
Foto: Shutterstock
Jūti, cik no rītiem jau ir spirgts gaiss? Pavasaris patiešām ir klāt – ar krokusiem, putnu čivināšanu un jā, pirmajām garšīgajām veltēm kā siltumnīcās un tirgos, tā mūsu šķīvī. Ko ēdīsim aprīlī?

Šomēnes mēs pavisam noteikti tveram sezonas produktus kur vien var – aprīlī būs saauguši pirmie redīsi, šur tur no dobēm, pateicoties siltajam laikam, jau izspraukušās skābenes, bet Centrāltirgū nopērkami pat lakši. Vai zini, kā garšos tavs aprīlis?

Tavamāja.lv un Tavsdārzs.lv redaktorei Zanei aprīlis ir pavasara ieskandināšanas mēnesis, kad ēdienkartē treknos sacepumus un zupas lēnām nomaina svaigie salāti. Bet, lai nebūtu jāēd salātlapas vien, maltīti Zane iesaka papildināt ar grūbām, kuskusu, bulguru vai rīsiem. Neparastākiem garšu salikumiem var pamēģināt arī grilētu sieru, persikus, zilo sieru dažādos salātos un mango ar garnelēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!