biezpiens sacepums kūka
Foto: Shutterstock

Kas gan var būt jaukāk, kā pavadīt dienu garšīgi – tāpēc palutini sevi un savus mīļos ar labi zināmām garšām. Biezpiena sacepumi pavisam noteikti ir izceļami starp tradicionālākajiem saldajiem ēdieniem, kas latviešu virtuvē zināmi. Tasty.lv piedāvā septiņus garšīgus variantus, lai katrs varētu atrast to, kas pašam vislabāk tīk!

Biezpiena sacepums nebūtu iedomājams bez druskas žāvētu vai svaigu ogu, tāpēc liec lietā izdomu un pievieno kūkai rozīnes, saldētas upenes, mellenes vai citas ogas, kas aizķērušās saldētavā. Ja mājās vēl krietni daudz ābolu, tad sacepums garšos lieliski arī ar tiem. Bet, ja biezpienu negribas cept, izmēģini svaigo variantu un uztaisi biezpiena torti. Lai biezpiens būtu izteikti viendabīgs, pirms gatavošanas izspied to caur sietu. Lai garšīgi!

Izcili gardais biezpiena sacepums ar rozīnēm

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!