Bieži vien, ne bez smaida, mēdzam teikt, ka makaroni ir tas produkts, kas spēj glābt ikvienu izsalkušo. Smieties jau varam, bet būsim godīgi – tā arī ir – tos pagatavot var ātri, bet mērces un citas sastāvdaļas, ko pievienosim, radīs izcilu garšu. Kad bija pēdējā reize, kad mājās gatavoji makaronu sacepumu? Ja sen, tad ir īstais brīdis, lai palutinātu sevi un ģimeni ar kādu no šīm 12 receptēm no Tasty.lv pavārgrāmatas!
Vispopulārākie makaronu sacepumi ir makaroni ar sieru un lazanja. Jā, arī lazanja ir sacepums – mēs taču to liekam cepamtraukā. Neviena makaronu maltīte nebūtu pilnīga bez mērces, tāpēc, gatavojot arī sacepumus, par to nedrīkst aizmirst – Boloņas, tomātu, saldā krējuma mērces vai pesto, tās visas garšos lieliski. Pats jaukākais – visu lielāko darbu varēsi atstāt cepeškrāsnij.
Bet, lai makaronu sacepumam piešķirtu sāta tiesu, talkā jāņem arī citi produkti. Vienkāršās reizēs pietiks vien ar sarīvētu sieru. Veģetārās – ar kādu brokoli, tomātu vai citu dārzeni. Bet jau izsmalcinātākai maltītei var pievienot laba šķiņķa strēmelītes, sēnes vai ļoti kārdinošo lasi. Labu apetīti!