salāti glāzē uzkodas veselīgs uzturs
Foto: Shutterstock
Kad nedēļas nogale godam sagaidīta, laiks apdomāt, kā sevi un tuviniekus palutināt. Vai tie būtu salāti, uzkodas vai grēcīgs saldais ēdiens, kāpēc gan smērēt šķīvjus, ja var ēdienu baudīt ar glanci? Jebko no tā visa var eleganti pasniegt glāzītē.

Kāpēc glāzē?

Šāds pasniegšanas veids ir ideāli piemērots svētku reizēm, kad kaut vai ļoti vienkārši pagatavotu ēdienu, piemēram, rasolu, gribas pasniegt kā īpašāk, taču arī ikdienā esam pelnījuši radīt svētku sajūtu, tāpēc maltīte glāzītē būs kā punktiņš uz ''i'' veiksmīgam darba nedēļas noslēgumam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!