Ne velti siers ir viena no uzkodu plates pamatsastāvdaļām – to daudzveidīgā garša palutina garšu kārpiņas, labi sader kopā kā saldiem, tā sāļiem ēdieniem, turklāt ir gana sātīgs, lai reizēm ēstu vienu pašu. Čedaras, Parmezāns, zilais siers, grilsiers un visiem zināmā klasika – Holandes un Krievijas siers, tā ir tikai daļa no sierīgā piedāvājuma, ar ko vērts pagrēkot laiku pa laikam. Ja meklē padomus siera izvēlē un to glabāšanā, lasi šeit.
Vai tā būtu karstmaize, viegli kraukšķīga garoziņa uz sacepuma, piedeva salātiem vai sātīga šķēle sviestmaizē, sieram vajadzētu būt katra ledusskapī. Izsmalcinātākām maltītēm izvēlies brī, kādu cietā tipa sieru, pūdēto vai Ementāles sieru, bet ikdienišķam ēdienam labi derēs Krievijas vai Holandes siers.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit