Ssohk - 8658
Foto: Shutterstock
Kad saulīte silda, debesis zilas kā jūra, tā vien gribas arī ēdienkartē krietni svaigākas un pavasarīgākas notis, tāpēc pēdējais laiks kraukšķināt redīsus. Ja nav ideju, kā vēl, izņemot svaigā veidā, tos ēst, smelies idejas no recepšu izlases.

Nav jau slikti, protams, redīsus ēst tādus, kādi tie ir tikko iegādāti – svaigi, vien noplēšot lapiņas, taču šādi, iespējams, vairs nenovērtējam to garšu un gribas ko īpašāku. Ja tā, tad izmēģini tos izcept cepeškrāsnī un būsi pārsteigts, cik labi tie garšo tādā veidā.

Tāpat redīsiem vienmēr jāatvēl vieta salātos, tur tie vienmēr labi garšos un sastādīs pavasarīgu kompāniju citām sastāvdaļām. Pildi tos tortiljās vai pat marinē un izmanto kā uzkodu sierā platē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!