Vistas fileja pavisam noteikti ir vakariņu klasika, neatkarīgi no gadalaika un tā, kādi citi sezonas produkti pievienoti maltītei. To mēs varam vārīt, tvaicēt, cept un grilēt – atliek tikai izvēlēties recepti un ķerties pie gatavošanas. Lūk, 10 dažādas un interesantas idejas no "Tasty" recepšu krājumiem, kā pagatavot vistas fileju!
Ja iegādāts iepakojums ar svaigām vistas filejām, tās jāliek lietā, piemēram, kādā uzkodā – vistas fileju gabaliņus var panēt čipsos, gluži kā nagetus, pagatavot no tām gardas ruletītes ar bekonu vai apvienot ar sieru gardos plācenīšos. Sautējums, žuljēns, zupa – arī šiem trim ēdieniem var pievienot vistas fileju. Sautējumā vistas fileja saskanēs ar tomātiem, bet žuljēnā un zupā – ar sieru.
Tiem, kam rūpīgs darbs virtuvē nav sveša lieta, noteikti garšos ar svaigu garšaugu sviestu pildītas Kijevas kotletes. Bet vasarīgas vēsmas šķīvī var panākt ar kuskusa salātiem, kur vistas fileja draudzējas ar meloni, avokado un aso čili mērci. Lai garšīgi!