rīsu pudiņ
Foto: Shutterstock
Skaistais laiks aiz loga nevilina ilgi stāvēt pie plīts, taču saldumiņu gribas, tāpēc ''Tasty'' piedāvā pagatavot kādu no saldajiem pudiņiem, kas neprasīs nedz daudz sastāvdaļu, nedz laika.

Ja maizes kastē palikušas dažas baltamaizes šķēlītes, kas varbūt jau nedaudz apkaltušas un nešķiet vairs tik apetītlīgas, pašā laikā tās būs pudiņa gatavošanai. Izvēlies kādu augli vai ogas, ar ko papildināt saldo sacepumu, piemēram, bumbierus, persikus, zemenes vai šobrīd tik aktuālos rabarberus un uztici galveno darbu cepeškrāsnij, kas pagatavos izcilu saldo!

Rīsus ierasts biežāk ēst pamatēdienā, labākajā gadījumā kādā saldajā putrā, tomēr nenovērtēti tie palikuši pudiņu gatavošanā. Krēmīgi, sātīgi, viegli kraukšķīgi un ļoti dažādi pasniedzami - ar ogu vai augļu mērci, ar sildošām garšvielām vai gatavotu riekstu pienā. Visas iespējas izpausties ar radošo fantāziju!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!