Ja maizes kastē palikušas dažas baltamaizes šķēlītes, kas varbūt jau nedaudz apkaltušas un nešķiet vairs tik apetītlīgas, pašā laikā tās būs pudiņa gatavošanai. Izvēlies kādu augli vai ogas, ar ko papildināt saldo sacepumu, piemēram, bumbierus, persikus, zemenes vai šobrīd tik aktuālos rabarberus un uztici galveno darbu cepeškrāsnij, kas pagatavos izcilu saldo!
Rīsus ierasts biežāk ēst pamatēdienā, labākajā gadījumā kādā saldajā putrā, tomēr nenovērtēti tie palikuši pudiņu gatavošanā. Krēmīgi, sātīgi, viegli kraukšķīgi un ļoti dažādi pasniedzami - ar ogu vai augļu mērci, ar sildošām garšvielām vai gatavotu riekstu pienā. Visas iespējas izpausties ar radošo fantāziju!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit