grilētas zivis grilēšana
Foto: Shutterstock
Ja esi starp tiem, kam brīvdienās labpatīk baudīt kaut ko ne tik ikdienišķu, tad zivs ēdieni būs īstā izvēle. Cepeškrāsnī vai uz pannas ceptas, svaigā gaisā grilētas vai marinētas, vai varbūt no katra veida pa vienai recepti būtu vērts izmēģināt, lai godam sagaidītu silto sezonu ar izsmalcinātiem vēderpriekiem.

Nav iemesls vairīties no zivs ēdienu gatavošanas un būt nepārliecinātam par to, vai izdosies iegādāties to svaigāko zivi. Tieši šo bažu vairīšanai ''Tasty'' sagatavojis padomus ar šefpavāra ieteikumiem, ko tad ņemt vērā, dodoties iepirkt lomu.

Kad zivs jau iepirkta, atliek vien izlemt, ko labu gatavot, un šajā sakarā vērts aizlienēt kādu recepti - folijā grilētu lasi, uz grila pagatavot karpu, foreli, asari vai kādu citu lomu, bet iemarinēt vērts siļķi un pagatavot sen neēstos rolmopšus. Lai vai kādu recepti atzītu par labu esam, brīvdienas vajag sevi un tuviniekus palutināt ar ko nebijušu, galu galā, svētki ir katru dienu!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!