Nav iemesls vairīties no zivs ēdienu gatavošanas un būt nepārliecinātam par to, vai izdosies iegādāties to svaigāko zivi. Tieši šo bažu vairīšanai ''Tasty'' sagatavojis padomus ar šefpavāra ieteikumiem, ko tad ņemt vērā, dodoties iepirkt lomu.
Kad zivs jau iepirkta, atliek vien izlemt, ko labu gatavot, un šajā sakarā vērts aizlienēt kādu recepti - folijā grilētu lasi, uz grila pagatavot karpu, foreli, asari vai kādu citu lomu, bet iemarinēt vērts siļķi un pagatavot sen neēstos rolmopšus. Lai vai kādu recepti atzītu par labu esam, brīvdienas vajag sevi un tuviniekus palutināt ar ko nebijušu, galu galā, svētki ir katru dienu!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit