burgeri dārza ballīte vasara
Foto: Shutterstock
Kad šašliki un steiki jau grilēti neskaitāmo reizi, nenāk par ļaunu pamēģināt pagatavot ko jaunu. Tāpēc, lai grilēšanas sezonu pavadītu radoši, pamēģini grila ballītē pagatavot kārdinošus un sulīgus burgerus!

Burgeri sanāks izcili gardi kā no liellopa un cūkgaļas, tā no vistas gaļas un pat tītara gaļas, nemaz nerunājot par jēra gaļu un meža zvēru gaļu. Bet, ja jāizdabā kādam veģetārietim, gaļu vari aizvietot ar sulīgām bietes šķēlēm vai turku zirņu plācenīšiem – falafelēm. Padomus, kā pareizi veidot burgerus, meklē šeit, bet te atradīsi recepti mājās ceptām burgermaizītēm.

Liellopa gaļas burgeri, ko pagatavot mājās

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!