Gatavot ar konservētu kukurūzu ir pavisam vienkārši – to var pievienot svaigiem salātiem, pildītām paprikām vai tomātiem, kā arī tortiljas tīstoklīšiem. Kukurūza lieliski iederēsies arī siltajās maltītēs, piemēram, sautējumos un plācenīšos. Ja kukurūzu pievieno sautējumiem, tad jāatceras, ka tas jādara dažās pēdējās gatavošanas minūtēs, lai kukurūzas graudiņi neizjuktu.
Bet, ja kukurūzu pievieno salātiem, tad tās garšu var padarīt izteiksmīgāku, kukurūzu pirms tam apcepot uz pannas. Konservēto kukurūzu pāris minūtes karsē eļļā vai sviestā kopā ar kādu garšaugu, piemēram, koriandru vai rozmarīnu. Tas palīdzēs konservētajai kukurūzai nedaudz zaudēt tās saldo garšu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit