Viena no fetas siera klasikām ir grieķu salāti, kur tā sāļo noskaņu ideāli papildina svaigo dārzeņu klātbūtne un riekstu kraukšķīgums. Taču tas nebūt nav vienīgais veids, kā likt lietā kārdinošo sieru. Svaigā veidā tas labi sader arī salātos ar zemenēm, vārītiem kartupeļiem, garnelēm, kuskusu, bulguru, taču vēl pārsteidzošāku garšu atklājumu piedzīvojusi, pagaršojot arbūzu kopā ar fetas sieru – ideāls saldā un sāļā balanss!
Maldīgs ir uzskats, ka fetas siers derēs vien salātos svaigā veidā, arī cepts tas savu labo garšu attaisnos. Liec uz picas, karstmaizēm, pildi pīrāgos, sāļajās tartēs, sadrupini to pāri, cepot dārzeņus vai pildot tos, un pat grilē!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit