karstmaize tostermaize siermaize
Foto: Shutterstock
Kuram gan negaršo siers? Atzīmējot alternatīvajā kalendārā atzīmēto Siera dienu, ir pamatots iemesls palutināt garšu kārpiņas ar kaut ko sierīgu, galu galā, brīvdienas taču tam arī ir paredzētas!

Krēmīga siera mērce uzkodām, kraukšķīgi siera krikumi uz cepumiem, bagātīga kārta uz sacepuma, karsta siera lava karstmaizēs un pildījums omletēs – tās ir tikai dažas iespējas, kā likt lietā kārdinājuma vaininieku. Sieru būs grūti sabojāt, lai vai kādu no plašā piedāvājuma tu izvēlētos. Sieri pielietojami ļoti dažādās garšu kombinācijās, to var ēst pašu par sevi, pasniedzot uzkodu plati, salātos tas piedos nepieciešamo sātīgumu, savukārt tumīgajai krēmzupai piešķirs patīkamu garšu un tekstūru.

Ja kārojas izmēģināt ko jaunu, ''Tasty'' iesaka šosezon sieru grilēt vai izcept cepeškrāsnī veselu kamambera siera rituli – neaizmirstama garša! Klasikas cienītāji no recepšu pūra lādes var aizņemties ideju siera salātu vai kraukšķīgo kārtainās mīklas standziņu gatavošanai, bet bērniem par prieku izcep siera cepumus ar sēkliņām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!