vēja kūka putukrējums zemenes deserts saldais ēdiens ardievu diētai
Foto: Shutterstock
Brīvdienas ir svēta lieta, vēl jo vairāk, ja to mums nedēļā ir tik maz. Tieši tāpēc nedēļas nogale ir jāsvin – garšīgi baudot visus sezonas labumus un priekus. Šī iemesla dēļ "Tasty" aicina padzīvot grēcīgāk, ļaujoties putukrējuma putu valdzinājumam.

Kad auksts saldais krējums, kam pievienots mazliet cukura, tiek zem miksera slotām, notiek maģija. Piena produkts pēc dažiem mirkļiem pārtop gaisīgā un debešķīgi saldā masā. Un šo saldo masu – putukrējumu – pēc tam var izmantot tik daudzos desertos!

Var sākt ar mazumiņu un putukrējumam pievienot biezpienu, bet garnēt ar apgrauzdētām auzu pārslām. Ja tas neiekārdina, tad putukrējums būs lielisks iemesls, lai pagatavotu kādu gaisīgu tiramisu vai zemeņu desertu. Un kā nu bez maizes zupas, kurā peld skaists putukrējuma mākonis?! Iekārdinājām?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!