Kad auksts saldais krējums, kam pievienots mazliet cukura, tiek zem miksera slotām, notiek maģija. Piena produkts pēc dažiem mirkļiem pārtop gaisīgā un debešķīgi saldā masā. Un šo saldo masu – putukrējumu – pēc tam var izmantot tik daudzos desertos!
Var sākt ar mazumiņu un putukrējumam pievienot biezpienu, bet garnēt ar apgrauzdētām auzu pārslām. Ja tas neiekārdina, tad putukrējums būs lielisks iemesls, lai pagatavotu kādu gaisīgu tiramisu vai zemeņu desertu. Un kā nu bez maizes zupas, kurā peld skaists putukrējuma mākonis?! Iekārdinājām?
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit