Sātīgākām vakariņām aizlienē kādu recepti, kur nepieciešama bagātīgāka siera kārta, piemēram, ar zilo sieru, bet klasikas cienītājiem noteikti sariesīsies siekalas mutē, iepazīstoties ar karbonādes recepti franču gaumē.
Ja alksti pēc kaut kā neparasta un garšu kārpiņām nepieredzēta, izmēģini receptes, kur karbonāde jāmarinē, piemēram, zaļumos, sojas mērcē vai sīpolos. Klasisko karbonādes gabalu var arī sagriezt mazākās strēmelēs un panēt, sautēt saldā krējuma mērcē, sacept kopā ar dārzeņiem vai sadurt uz iesmiņiem un grilēt, ja ir luste darboties pie grila. Lai vai kā, ar cūkgaļas karbonādi vakariņās izsalkums būs pietiekami remdināts.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit