Jūnijs ir pirmo zemeņu laiks, un tās ir kā radītas necepto kūku gatavošanai. Kombinācijā ar krēmsieru vai jogurtu, vaniļu, iegūsi pasakaini gardu vasaras garšu. Tāpat steidz izmantot pēdējos skābos rabarberu kātus, arī tie derēs necepto kūku gatavošanai, un šāda kūka labpatiks ne tik saldu gardumu cienītājiem. Necepto kūku apkopojumā atradīsi arī dažādas jogurta kūkas, ar augļiem, ogām un pat šokolādi.
Necepto kūku gatavošanā jāievēro svarīgs noteikums – tai kādu laiku jāievelkas, citādi tāda putriņa vien sanāks, tāpēc vienmēr ievēro receptēs norādīto laiku kūkas sastingšanai, ja ne pat ilgāk. Bet, ja nav tik daudz laika, ieliec kūku saldētavā, tādā veidā paātrināsi sastingšanu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit