Marinēti, skābēti, mazsālīti un sālīti – visi kā viens labi garšos salātos, piemēram, kombinācijā ar vārītiem kartupeļiem, bet nevar smādēt arī salikumu ar makaroniem, grūbām vai dažādiem dārzeņiem.
Atceries par zupām – grūti taču iedomāties soļanku vai rasoļņiku bez gurķiem! Nerunājot nemaz par rasolu, vācu kartupeļu salātiem vai vinegretu, ko pat nemēģināt taisīt bez gurķiem. Iespējas izpausties pirmo burciņu tukšošanā ir daudz un dažādas. Iesakām garšu kārpiņām atgādināt klasiskās un pārbaudītās vērtības, kā arī izmēģināt kaut ko jaunu un, iespējams, mājas virtuvē līdz šim vēl negatavotu.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit