Ja vārītā veidā kartupeļi tavām garša kārpiņām izcilību neattaisno, bagātīgi apber tos ar garšaugiem, sāli un cep cepeškrāsnī, vai arī novāri un tad apcep sviestā. Garšas dažādībai pamēģini kartupeļus pirms cepšanas apviļāt ar eļļu un sinepēm vai čili pulveri, kariju, ķiploku sāli, ķimenēm un citām garšvielām.
Jaunie kartupeļi ir kā radīti salātiem. Vispirms novāri tos sālsūdenī, bet ne līdz galam, lai salātos neizšķīst, tad pilnībā atdzesē un liec kopā ar iecienītākajām piedevām – marinētiem gurķiem, šķiņķi, marinētiem šampinjoniem, grilētiem dārzeņiem, kukurūzu vai jebko citu. Patiesībā, lai vai kādas piedevas izvēlēsies, būs grūti kaut ko sabojāt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit