Ananasa saldums ļoti labi derēs ne tikai desertos, bet arī sātīgos pamatēdienos, turklāt grila ballītē noteikti pamēģini kādu reizi ananasa šķēles pacept uz karstajām restēm – iegūsi pavisam citādāku garšu. Pasniedz ar saldējuma bumbu, un būsi pagatavojis restorāna cienīgu maltīti.
Sulīgās ananasu šķēles labi derēs dažādos salātos gan ar gaļu, gan jūras veltēm. Šis auglis būs arī neatņemama augļu salātu sastāvdaļa. Ananasu sulīgie gabaliņi savu labo garšu attaisnos arī smūtijos, mafinos, siera kūkās un pat burgeros, bet kādu reizi noteikti izmēģini pats pagatavot ananasu sukādes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit