PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix
Ja iegādāts sulīgs, salds ananass vai ledusskapī kādu laiku savu uznācienu gaida bundžiņa konservēto augļu, aizlienē kādu ideju no ''Tasty'' krājumiem, ko gardu no ananasa pagatavot nedēļas nogalei par godu.

Ananasa saldums ļoti labi derēs ne tikai desertos, bet arī sātīgos pamatēdienos, turklāt grila ballītē noteikti pamēģini kādu reizi ananasa šķēles pacept uz karstajām restēm – iegūsi pavisam citādāku garšu. Pasniedz ar saldējuma bumbu, un būsi pagatavojis restorāna cienīgu maltīti.

Sulīgās ananasu šķēles labi derēs dažādos salātos gan ar gaļu, gan jūras veltēm. Šis auglis būs arī neatņemama augļu salātu sastāvdaļa. Ananasu sulīgie gabaliņi savu labo garšu attaisnos arī smūtijos, mafinos, siera kūkās un pat burgeros, bet kādu reizi noteikti izmēģini pats pagatavot ananasu sukādes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!