Nageti, virtuļi, čipsi un ne tikai – našķi, ko var pagatavot mājās
Foto: Shutterstock
Nedēļas nogalē pēc smagās nopūtas, kas veltīta nogurumam, gribas pelnīti sevi palutināt ar kaut ko grēcīgu, piemēram, burgeru. Ja nav vēlme doties baudīt maltīti ārpus mājas, bet labprātāk pavadītu laiku mājās un paēst turpat, to var veiksmīgi apvienot, talkā ņemot ''Tasty'' ieteikumus un receptes.

Mājās gatavoti burgeri izklausās ļoti kārdinoši – ja kafejnīcā vai restorānā grūtības izvēlēties vienu, jo katrā no veidiem kaut kas neapmierina, tad mājās var uz vienas maizītes salikt vismīļākās sastāvdaļas, kā rezultātā iegūsi gardāko burgeru pasaulē. Pie burgeriem piestāv frī kartupeļi, arī to gatavošanai atradīsi recepti, bet padomu, kā pagatavot ideālos frī kartupeļus, lasi šeit.

Bez burgera un frī kartupeļiem starp grēcīgajiem našķiem ietilpst arī picas, karstmaizes, nageti un načos, kas bagātīgi pārbērti ar sīpoliem, kukurūzu, tomātiem, sieru, un sacepti cepeškrāsnī. Mājās var pagatavot pat čipsus, un te noderēs lavašs. Sagriežot gabaliņos, dažas minūtes pacepot cepeškrāsnī un tad apslaukot ar olīveļļu, iegūsi kraukšķīgas plāksnītes, kas labi saderēs ar kādu siera mērci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!