Ideja par pildītām plānajām pankūkām brokastīs ir ļoti laba doma – katrs ēdājs varēs izvēlēties savu pildījumu vai arī vispirms visi ēst sāļās pankūkas un pēc tam ar kādu saldu pildījumu.
Sāļo pankūku cienītājiem jāpagatavo klasika ar maltās gaļas pildījumu vai sieru, ko var papildināt ar krabju nūjiņām vai šķiņķi. Labi garšos, ja pankūkās iesmērēsi kausēto sieru un pārbērsi ar svaigiem zaļumiem, tāpat arī biezpiens ar spinātiem būs ļoti atbilstoša izvēle vasarīgām brokastīm, bet sātīgākām brokastīm izvēlies apceptu šķiņķi vai sēnes.
Saldo garšu cienītājiem brokastīs garšos pildītas pankūkas ar šokolādes vai biezpiena krēmu, bet tikpat labi tas var būt putukrējums ar svaigām ogām, karamelizēti augļi, piemēram, ananasi vai pat augļu salsa.
Izvēlies garšu kārpiņām tīkamāko un baudi nesteidzīgi brīvdienu cēlienu!
Plānās pankūkas pildīšanai
Izcilas plānās pankūkas, kas piemērotas pildīšanai un tīšanas laikā neplīsīs, un saturēs pildījumu skaistā tīstoklītī. Pildījumam var izmantot sagatavotu malto gaļu, biezpienu vai sieru, banānus vai citus augļus.
Pildītas pankūkas ar mājas sieru un spinātiem
Pildītas plānās pankūkas – piņķerīgs process, bet tik gards gala rezultāts, ka nav iespējams no garduma atteikties. Pamēģini pildīt plānās pankūkas ar spinātu un mājas siera maisījumu – ļoti garda variācija laiskām brokastīm.
Plānās pankūkas ar kausēto sieru, svaigu gurķi un krabju nūjiņām
Sātīgas plānās pankūkas ar kausētā siera un krabju nūjiņu pildījumu dūšas piesiešanai. Gurķis piešķirs patīkamu svaigumu.
Pankūkas ar biezpiena krēma un zemeņu pildījumu
Brīvdienas ir kā radītas tam, lai pagatavotu pankūkas, turklāt vasarā jāsteidz izmantot svaigās ogas, tāpēc šajā receptē plānās pankūkas jeb 'crêpes' pildītas ar gaisīgu biezpiena krēmu un zemenēm.
Pankūkas ar gaļu un lečo
Pankūkas ar gaļu - kārtīgām brokastīm vai launagam.
Plānās pankūkas ar šokolādes-riekstu krēma pildījumu
Plānās pankūkas ar šokolādes-riekstu krēma pildījumu ir tik garšīgas, ka nozūd no šķīvja, pirms kāds ir paspējis pieteikties uz papildporciju.
Pankūku sainītis ar malto gaļu un sieru
Vēlajām brīvdienu brokastīm vienmēr piestāvēs pankūkas. Lai maltīti padarītu interesantāku, pagatavo tās pildītas ar malto gaļu, un tā vietā, lai salocītu, sasien sainītī.
Pildītās sinepju pankūkas ar bekonu, puraviem un sēnēm
Sātīgas pildītās pankūkas, kuras pagatavotas no nedaudz pikantas mīklas – tai pievienota karote sinepju. Pildījumā izkausēts maigais krēmsiers, kas mijas ar apceptiem bekona gabaliņiem, šampinjoniem un puraviem.
Pildītas pankūkas ar malto gaļu
Klasiskas pankūkas ar maltās gaļas pildījumu. Tās pasniedz pie gaļas buljona un dārzeņu zupām.
Franču plānās pankūkas jeb 'crêpes'
Piedāvājam klasisko plāno pankūku jeb "crêpes" recepti. Pirmsākumi šai visā pasaulē slavenajai pankūkai meklējami Francijas ziemeļrietumu reģionā Bretaņā. Savukārt nosaukums radies no latīņu valodas vārda "krispa", kas tulkojumā nozīmē "sarullēts".
Plānās pankūkas ar gaileņu pildījumu
Plānās pankūkas ar gaileņu pildījumu - iecienītas ne tikai rudens sezonā.
Pildītās pankūkas ar spinātiem un biezpienu
Pankūkas ar bagātīgu spinātu un biezpiena un krēmsiera pildījumu garšos visai ģimenei. Pildījumu īpaši dekoratīvu padara atsvaidzinoši zaļie spināti.