Armands Meirāns
Kārtojums ir viens no fiksāk pagatavojamiem kārumiem, tāpēc tas iecienīts gan svētku galda klāšanā, gan ikdienā, kad gribas ko saldu.

Kārtojuma gatavošanai vajadzēs dziļāku trauku – bļodu, glāzi vai deserta trauciņu. Ja trauks būs caurspīdīgs, deserts glaunāk izskatīsies, pat burciņā pasniegts!

Kārtojuma pamatā var ņem sasmalcinātus cepumus, pāri palikušo biskvītu, kas sadrupināts, bezē vai vienkārši saldus krēmus, bet to visu gardi papildināt ar augļiem vai ogām pēc izvēles. Ziemā augļi un ogas var būt saldēti, bet vasarā izvēlies visu svaigo un sezonālo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!