šašliks gaļas iesmiņi
Foto: Shutterstock
Bez šašlika tuvākajās dienās svētku galda servēšanā, turklāt nekas nebūs labāks par pašu marinētu gaļu, tāpēc izvēlies noskaņojumam vai garšas kārpiņām tīkamāko no ''Tasty'' recepšu krājuma.

Vai tā būtu sulīga marināde no sīpoliem, krēmīga riekstu mērce vai nekad nepievilošā klasika ar kefīru vai majonēzi, jebkura variācija būs garda un svētku galda klāšanai piemērota.

Ņem vērā, ka marinādei ir jābūt stiprākai, nekā varētu šķist, jo tieši grilēšanas laikā tā iegūs īsto garšu. Ja marināde būs pārāk vāja, gaļa būs pliekana un garša nebūs sajūtama. Tad, kad gaļa uzdurta uz iesmiņiem, vai salikta uz restēm, apsmērē vēlreiz ar pāri palikušo marinādi, lai tā izceptos vēl sulīgāka un garšām piesātinātāka.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!