Vai tā būtu sulīga marināde no sīpoliem, krēmīga riekstu mērce vai nekad nepievilošā klasika ar kefīru vai majonēzi, jebkura variācija būs garda un svētku galda klāšanai piemērota.
Ņem vērā, ka marinādei ir jābūt stiprākai, nekā varētu šķist, jo tieši grilēšanas laikā tā iegūs īsto garšu. Ja marināde būs pārāk vāja, gaļa būs pliekana un garša nebūs sajūtama. Tad, kad gaļa uzdurta uz iesmiņiem, vai salikta uz restēm, apsmērē vēlreiz ar pāri palikušo marinādi, lai tā izceptos vēl sulīgāka un garšām piesātinātāka.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit